Monumentaal bedrijfspand te midden van transformatiegebied De Caai

De Melkfabriek is gelegen in het plangebied De Caai, het voormalige Campinaterrein in Eindhoven. Dit gebied ondergaat een grootse transformatie van een industriƫle werklocatie naar een modern dynamisch woon-/werk- en verblijfsgebied. Temidden van de ontwikkeling van vijf nieuwe woontorens en een nieuw te bouwen parkeergarage is op het terrein de monumentale Melk- en IJsfabriek zorgvuldig behouden gebleven. Deze historisch karakteristieke panden zijn met zorg herontwikkeld en getransformeerd in meerder bedrijfsunits.

De Melkfabriek bevindt zich nabij de binnenring van Eindhoven, aan het kanaal, in de directe nabijheid van de binnenstad. Deze unieke locatie in combinatie met de architectonische uitstraling waarbij het historische karakter zorgvuldig bewaard is gebleven, maken dit pand tot een icoon uit het rijke Eindhovense industrie verleden.

Het is belangrijk dat het pand zijn karakter behoudt, maar uiteraard zijn specifieke gebruikerswensen van de huurder mogelijk. Daarom denken we graag mee en onderzoeken en bespreken we de mogelijkheden tot maatwerk. We praten graag met je verder over de unieke kans om je te vestigen in deze vernieuwde omgeving met behoud van historische waarden.

Highlights

  • Duurzaam en hoogwaardig afwerkingsniveau gecombineerd met behoud van industrieel karakter.
  • Sfeervol inspirerend bedrijfspand met nieuwbouwcomfort.
  • Gunstige ligging, nabij de binnenring langs het kanaal grenzend aan het stadscentrum.
  • Monumentaal bedrijfspand temidden van nieuw moderne woon- en verblijfsgebied.